Online platform voor optimaal bereik

Een platform bouwen met een missie betekent een duidelijke structuur, praktisch en emotief design, optimale user experience en social integratie. We’ll race you, want wij zijn gek op projecten waar alles samen komt!

Liefde voor leer
met een online knowledge hub

Informatie en data is tegenwoordig altijd met een muisklik of swipe toegankelijk. Maar waar feit begint en mening eindigt, is steeds moeilijker te bepalen. In de tijd van ‘fake news’ is vertrouwen belangrijk en One 4 Leather wil dat bieden: een knowledge hub over leer met alle kennis, data en inzichten die nu ontbreken in de markt. Dit pakken we graag aan!

One4Leather Case Not on Paper

SEO-toegankelijkheid en user experience voorop

Behalve een uitgebreide, easy-to-use SEO-structuur, zorgden we voor optimaal gebruiksgemak op de pagina zelf. Zo staat toegankelijkheid voorop, via zoekmachines en on-site navigatie – altijd overal snel bij. Het design heeft ook een belangrijke rol. Het moest een look en feel hebben die vertrouwen uitstraalt en matcht met de verwachtingen van de doelgroep, de user experience is hierbij uiteraard essentieel. De inhoud van het platform mag dan diepgaand en gedetailleerd zijn, in gebruik mag het nooit complex of moeilijk zijn. Je moet snel kunnen scrollen en swipen op laptop, telefoon of tablet, zodat je via de eenvoudige navigatie en het dynamisch aanbod van nieuwe content steeds meer kan ontdekken. Een groot voordeel voor je doelgroep, welke je terug ziet in de positieve stijging van de sessieduur in analytics. Win-win noemen we dat!

Om dit technisch te bewerkstelligen gebruiken we een aantal slimme technieken in het One 4 Leather platform:

Een platform met optimaal gebruiksgemak, makkelijke toegang en effectieve integratie van social netwerken. Maar daarmee waren we natuurlijk niet klaar. Door continue het gebruik en verkeer te monitoren naar én op de website kwamen we tot belangrijke nieuwe inzichten:

Vraag het ons over een tijd nog eens, ongetwijfeld hebben we het platform nog verder aangescherpt. Online is namelijk nooit écht af!

Meer doen met je nieuwsbrieven
Die nieuwsbriefinschrijvingen gaan trouwens meteen onze all-in-one mailingtool DirectMail in (directe import). Daarmee stuur je strakke nieuwsbrieven naar je adressenbestand, geoptimaliseerd voor elke browser en visuele setting. Geen rode kruisen of foutmeldingen, maar altijd een strakke nieuwsbrief in jouw huisstijl! Ontdek meer over DirectMail

It’s not rocket science

Op zoek naar een website met een missie?

Kan jij niet wachten om de wereld te vertellen over jouw product, project of doel? Bel ons gewoon even; of het nou om een platform, tool of compleet pakket gaat. Wij stropen er graag onze mouwen voor op.