Functioneel met een lach: de website van arseus dental

Als het over websites gaat, geloven wij in een duidelijke focus op functioneel en doelgericht. Wij verzorgen het complete online verhaal, van (slimme) technische basis tot een design dat past bij jouw merk.

Advies, aandacht, attent:
ook online!

Arseus Dental heeft het plan om in de toekomst een B2B webshop te lanceren. Een visie voor lange termijn is hierbij essentieel, zodat je de juiste focus kunt aanbrengen in ieder aspect van je website. Dat is namelijk essentieel online, wat blijkt uit de volgende webfeitjes:

Een goede basis is dus key voor techniek én het concept!

Begin bij de basis

Mooie websites zijn als je achtertuin, je blijft er mee bezig. Aanpassen, onderhoud, schrappen toevoegen… Dan zorg je maar beter voor een goede basis. Hoe wij dat doen, leggen we je graag uit aan de hand van arseus-dental.nl:

Functionaliteit: kies voor een juiste technische basis

Wij gebruikten October CMS als content management systeem: een open source basis, die makkelijk te beheren is (ook voor Arseus zelf en derden).

Gebruikerservaring: Maak je eigen website duidelijk en makkelijk in gebruik

Wat doet jouw bezoeker op je webpagina? Arseus Dental heeft bij deze site gekozen voor een funnel naar de (toekomstige) webshop, dus daar draait het om in het design en de structuur. Geen warrige menu’s of moeilijke zijsporen, maar een duidelijke user experience.

Vindbaarheid: Laat je bezoeker niet verdwalen onderweg naar en op je website

Arseus Dental online voelt aan alsof je letterlijk binnenstapt op het kantoor. Een duidelijk menu brengt je direct waar je zijn moet en qua SEO zorgen we dat alles op orde is.

identiteit: Laat zien wie je bent!

De lach staat centraal bij Arseus Dental. Dat gevoel werkt door in kleur, vormen en beleving die je bezoeker ervaart op de website. Warm, prettig en toegankelijk: dat is Arseus Dental!

Een site met een missie?

Ben jij op zoek naar een website die écht voor je werkt en de missie van je organisatie uitdraagt? Wij helpen je graag met het complete online plaatje, inclusief webshop en applicatie.

Gooi eens een balletje op en drop je online vraag. Dan bedenken wij jouw oplossing op maat!