Ga voor online succes met
Not on Paper

Wil jij het maximale uit je online processen halen? Dan zijn wij de internetoplossers ‘who boldly go where no developer has gone before’ om die boost in efficiëntie en gemak mogelijk te maken. Lees hieronder hoe wij organisaties online laten scoren.

Smeva
Modulair denken voor ‘the master in ice’

Smeva is actief in de koeltechniek en weet als geen ander dat kwaliteit in de details zit, maar ook in je aanpassingsvermogen. Zo zullen vanaf nu niet alleen hun systemen en producten indrukwekkend en modulair zijn, maar ook hun gloednieuwe website. En daar hebben wij ze bij geholpen!

One4Leather
Liefde voor leer met een online knowledge hub

One 4 Leather is een online knowledge hub met alle feiten en informatie over automotive leer. Het doel: de opinie over leer positief beïnvloeden met feitelijke, inhoudelijke content. We trappen bij Not on Paper graag op het gaspedaal om daar het juiste platform voor te bouwen.

Stahl
Chemie tussen website, bezoeker en zoekmachines

Als chemiebedrijf bedient Stahl een breed scala aan markten en klanten met één website. Zo’n website moet je goed inrichten om de juiste info bij je klanten te krijgen. Daarvoor heb je een site nodig die geoptimaliseerd is voor zoekverkeer, maar ook veel data en inzichten biedt. Wij hebben de formule!

Novik®
promotiemarketing, maar dan makkelijk

Succesvol cashback- en cadeauacties runnen? Bespaar tijd en geld met onze actiemarketing tool Novik®, die je proces van campagnebeheer tot logistiek automatiseert.

Nefit Bosch
Actiemarketing meets partnersparen

Hoe zet je eenvoudig spaarcampagnes op in combinatie met Novik®

Hornbach
makkelijker organiseren met de eventplanner

Klantevents sneller opzetten en moeiteloos managen? Met onze online eventplanner maakten wij het opzetten en registreren van deelnemers easy voor Hornbach. Handig, want bij de doe-het-zelver is, zoals ze zelf zeggen, altijd wat te doen!

Auping
alle product informatie paraat met de auping touch applicatie

Je klanten via een interactieve oplossing kennis laten maken met je product? Met onze touch-screen webapplicatie biedt Auping je altijd toegang tot alle informatie over hun topmatrassen, instore én online.

Wallstars
de kunst van custom oplossingen

Wallstars biedt fotokunst op maat en daarvoor bood een standaard webshop niet de gewenste functionaliteiten. Daarom ontwikkelden wij een maatwerk oplossing die ook nog het proces automatiseerde en dus sneller en makkelijker maakte.

nieuwsbrieven versturen zoals je wilt

Voor een organisatie als onze klant zijn nieuwsbrieven een ‘big deal’. Zowel intern als extern zijn dit belangrijke communicatiemiddelen en met DirectMail boden wij hen de ideale tool voor effectieve e-mailmarketing!

Daikin
het missende puzzelstukje tussen systemen

Daikin miste de mogelijkheid in hun Daikin Platform om eenvoudig offertes te maken. Dat éne missende puzzelstukje bood ruimte voor innovatie. Nou zijn wij toevallig gek op puzzels en ontwikkelden we een passende oplossing!

Arseus
gestroomlijnd platform voor optimale service

Arseus levert de inrichting van tandartspraktijken en regelt het onderhoud via het online serviceplatform. Het oude systeem werd uitgefaseerd en dus mochten wij onze tanden zetten in een nieuwe serviceplatform.

Vollenhoven
24/7 tankservice via je klantportal

Altijd toegang, inzicht en zelf wijzigingen doorvoeren, dat is pas service met een top-notch klantenportal. Voor Vollenhoven Olie ontwikkelden wij dat, zodat de service altijd gesmeerd loopt!